RÓLAM

Üdvözlöm az oldalamon!

 

Ménesi Csaba fotográfus-grafikus vagyok. 

 

17 éves korom óta fotózom, az elmúlt 30 évben együtt fejlődtem a fotótechnikával. Az újdonságok, más utak keresése azóta is munkám része.

 

Kezdetben analóg géppel filmre fotóztam, és kamera nélkül készült képekkel kísérleteztem a sötétkamrában. Ma már természetesen a digitális technikát használom, a felvétel készítése utáni képi utómunkálatokat számítógépen végzem el.

Hiszek abban, hogy az állóképnek is történetet kell elmesélnie. Arra törekeszem, hogy olyan fényképeket készítsek, melyek többet tudnak megmutatni a kép témájáról, mindezt professzionális képi minőséggel ötvözve. 

Feladattól függetlenül az a célom, hogy a megrendelők 100%-ig meg legyenek elégedve az elvégzett munkámmal.

 

A fotózás mellett computergrafikával is foglalkozom. A Magyar Iparművészeti Egyetem Tipográfus képzésén végeztem. Grafikusként dolgoztam divatcégeknek (Agressor, Retro, Foo Fighter), gyógyszeripari vállalatoknak (Bayer,  Richter Gedeon RT). 

11 évig voltam a Sziget Kulturális Szervezőiroda alkalmazott grafikusa. Feladatom volt Magyarország legnagyobb zenei fesztiváljainak (Sziget Fesztivál, Volt Fesztivál, Balaton Sound, Budapest Parádé) arculattervezése, vizuális megjelenítése.

Jelenleg családommal Németországban élek, a Feketeerdő északi részén Pforzheim mellett dolgozom. 

© 2018 CM